Házi vágás, bontás, töltelékáru-készítés - Házunk táján (új kiadás)
Házi vágás, bontás, töltelékáru-készítés - Házunk táján (új kiadás)
3 900 Ft 
2 340 Ft
40

Házi vágás, bontás, töltelékáru-készítés - Házunk táján (új kiadás)

A könyv azoknak is szolgál hasznos ötletekkel, akik mindig is saját vágású hússal látták el családjukat, azok pedig, akik még nem próbálkoztak ilyesmivel, megtanulhatják belőle. Mivel háznál leggyakrabban sertést vágunk, ezért először a sertés vágásának és feldolgozásának fogásait írja le lépésről lépésre, színes és fekete-fehér fotókkal illusztrálva. Ezután mutatja be a szarvasmarha, a juh és a házinyúl vágásának és bontásának munkaműveleteit. A szerző a bontáskor nyert húsrészek feldolgozásának lehetőségeivel is foglalkozik. Tárgyalja a hurka, a kolbász és hasonló finomságok készítésének menetét, a vágáskor nyert hús és egyéb termékek (sertészsír) feldolgozásának és eltartásának lehetőségeit (füstölés, hűtés, fagyasztás).
Szerző:
Bernhard Gahm
3 900 Ft 
2 340 Ft
Kezdete: 2025.01.28   A készlet erejéig!
Kedvezmény 40
Megtakarítás 1 560 Ft