A táplálkozás százmillió éves története - Mit ettek az őseink, és miért fontos ez ma?
A táplálkozás százmillió éves története - Mit ettek az őseink, és miért fontos ez ma?
4 500 Ft 
3 414 Ft
24

A táplálkozás százmillió éves története - Mit ettek az őseink, és miért fontos ez ma?

Életünknek manapság kevés olyan területe van, amelyet annyi ellentmondásos információ terhel, mint az étrendünk: együnk sok húst, ne együnk sok húst, a teljes kiőrlésű gabonák egészségesek, a teljes kiőrlésű gabonák katasztrofálisak, csak bizonyos élelmiszereket szabad fogyasztanunk, mindent ehetünk, de mértékkel, és így tovább. A különböző kultúrák évszázados konyhái a bonyolult biológiai igények és a környezet által finomhangolt evolúció eredményei. Mit tehetünk az egészségünkért a tömegélelmiszerek korában? Stephen Le kanadai biológiai antropológus könyve elődeink táplálkozási stratégiáit feltáró nagy ívű történeti áttekintés, a világ különböző földrészein élő embereket és az ottani ételfogyasztási szokásokat bemutató szórakoztató útirajz, aktuális tudományos kutatás és meggyőző életmód-tanácsadó egyszerre.
Szerző:
Stephen Le
4 500 Ft 
3 414 Ft
Kezdete: 2024.03.22   A készlet erejéig!
Kedvezmény 24
Megtakarítás 1 086 Ft